Hoe kunnen we jou helpen?

Site is offline. Click here for more info.

Hoe kan ik mijn advertenties bewerken?

Heb je een fout gemaakt in de prijs? Of ben je vergeten om essentiële productinformatie toe toe voegen? Maak je geen zorgen. Het bewerken van je advertentie is erg eenvoudig, zoals alles op letgo.

Allereerst gaan we er vanuit dat je al een account hebt. Als je dit niet hebt (het is ongelofelijk!), neem dan 5 minuten de tijd om je te registreren.

Als je wel een account hebt, volg dan deze stappen:

Voor Android:

• Open de letgo App

• Klik op “Inloggen”

• Open het menu in de App door op de drie strepen linksboven in het scherm te klikken.

• Klik op de knop “Mijn profiel”

• Zoek naar de advertentie die je wilt bewerken en klik hier vervolgens op

• Klik vervolgens op het potlood-icoontje rechtsonder in het scherm

• Bewerk je advertentie of voeg de benodigde informatie toe voor je het opnieuw publiceert.

Voor iPhone:

• Open de letgo App

• Als je eenmaal een account hebt aangemaakt of jezelf hebt ingelogd, klik dan op de “Mijn profiel” knop in de navigatiebalk van de App. Dit is de uiterst rechtse optie in de navigatiebalk met een silhouette van een persoon als icoon.

• Zoek naar de advertentie die je wilt bewerken en klik hier vervolgens op

• Rechtsboven in de hoek vind je vervolgens de knop “bewerken”. Als je hierop klikt word je naar de desbetreffende pagina doorverwezen waar je de advertentie kunt aanpassen.

• Bewerk je advertentie of voeg de benodigde informatie toe voor je op “Bijwerken” klikt.

Onthoud dat telkens als je de advertentie bewerkt, hij opnieuw moet worden gecontroleerd. Dit kan even duren. Maar maak je geen zorgen, want we sturen je een notificatie zodra je advertentie opnieuw actief komt te staan!