Hoe kunnen we jou helpen?

Site is offline. Click here for more info.

Hoe plaats ik een advertentie?

Als je een advertentie op letgo wilt publiceren, volg dan de onderstaande stappen:

Voor Android:

• Klik op “Plaats advertentie” in het menu van jouw app, of op het camera-icoontje in het hoofd menu.

• Vul vervolgens de informatie van het product in (foto´s, titel, categorie, beschrijving, prijs).

• Als je eenmaal klaar bent, klik op “plaats advertentie”.

Voor iPhone:

• Klik op “plaats advertentie” (dit is de centrale knop in de navigatiebalk van je app. Het is rond en heeft een camera-icoontje)

Vul vervolgens de informatie van het product in (foto´s, titel, categorie, beschrijving, prijs).

• Als je eenmaal klaar bent, klik op “plaats advertentie”.

Je bent bijna klaar! Je advertentie zal binnenkort beschikbaar zijn. We sturen je een melding zodra je advertentie actief is.